De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Ruben Rossel naar Hermes-DVS

Ruben Rossel naar Hermes-DVS

SCHIEDAM - Ruben Lorenzo Rossel verkast van SVV naar Hermes-DVS. "Komend voetbalseizoen is Ruben Rossel nog steeds op Harga te bewonderen. Hij komt over van buurman SVV", schrijft Hermes-DVS in een persbericht. 

"Wij zijn blij met de komst van Ruben. Een voetballer die, met zijn combinatie van verzorgd voetbal en inzet, wat kan toevoegen aan de selectie”, aldus voetbaltechnische man Louis van der Leeden.

Voorafgaand aan SVV (hij speelde een seizoen voor SVV zaterdag) kwam de 25-jarige voetballer vier jaar uit voor Victoria‘04 (zo) uit Vlaardingen.

Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer een Like geeft, help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf je ook op de hoogte van het sportnieuws in Schiedam. Alvast dank.

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker