De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Stevige winst softbalsters tegen Jeka

Schiedam houdt lang stand bij Domstad

Schiedam houdt lang stand bij Domstad

HONKBAL/SOFTBAL - Het honkbalteam van SV&HV Schiedam heeft zondag niet kunnen winnen van Domstad Dodgers. In Utrecht waren de Domstedelingen net iets sterker. Na 9 innings stond er een eindstand op het scorebord van 13-9.

Lang maakte SV&HV Schiedam het de Utrechtenaren moeilijk. In de 5e inning was de stand nog gelijk (8-8), waarna Domstad Dodgers toch nog afstand nam. Via 10-8 liep de sterke tegenstander uit naar 13-9. Ondanks het verlies lijken de Schiedammers aan slag hun vorm van vorig jaar weer terug te hebben gevonden. Maar liefst 13 honkslagen kwamen er van de knuppels af. Beste slagmannen waren Tjeerd Boer en Roeland Offermans, die beiden drie hits produceerden.

De softbalsters van SV&HV Schiedam wonnen zondag wel. In Breda werd Jeka opzijgezet met 3-10. Het was vooral de wedstrijd van pitcher Maaike Jansen. Zij gooide in 6 innings 9x drie slag. Irene Korpel sloeg een triple, en Ellen Lok snelde over de honken voor een inside-the-park-homerun.

Foto: Schiedam pitcher Rick v.d. Post (foto gemaakt door Judith Droog)

Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer een Like geeft help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf je ook goed op de hoogte van het sportnieuws uit Schiedam. Alvast dank.​​

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: