De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Op sportpark Harga bij Hermes DVS

Schiedams kampioenschap 2020

Schiedams kampioenschap 2020

VOETBAL – Op 20 en 21 juni 2020 vindt op sportpark Harga het Schiedams voetbalkampioenschap 2020 plaats bij Hermes DVS, de club die de cup in 2019 won.

Op zaterdag 20 juni strijden alle Schiedamse selectie-elftallen om de eer van de jeneverstad en de bijbehorende “DUOCARCUP”. Dit voetbalevenement  is alweer toe aan zijn zesde editie. PPSC (2015), SVV (zo) (2016), SVV (zo) (2017), Excelsior’20/SVV (zo) (2018) en Hermes DVS (2019) legden in de eerdere edities beslag op de titel.

Net zoals afgelopen jaar zal ook de jeugd weer een prominente rol krijgen. Op zondag 21 juni zullen een groot aantal jeugdploegen van de Schiedamse clubs strijden om de plaatselijke eer. Uiteraard zal ook het meidenvoetbal weer een plaats krijgen in deze programmering.

"Ook dit jaar zal het kampioenschap weer worden opgeluisterd met de nodige gezelligheid en zal er aan versnaperingen niets ontbreken,"aldus de organisatoren. De loting voor de standaard-elftallen en de verdere invulling van de beide dagen worden in de komende maanden vormgegeven door de organisatie in nauwe samenwerking met gastheer Hermes DVS en is te zijner tijd te bekijken op www.schiedamsvoetbalkampioenschap.nl.

Foto: de organisatoren en bestuursleden van Hermes DVS showen de cup (foto ter beschikking gesteld door Mischa Keemink)

Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer een Like geeft help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf je ook op de hoogte van het sportnieuws uit Schiedam. Alvast dank.

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: