De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Scyedam speelt thuis en staat bovenaan

Scyedam speelt thuis en staat bovenaan

TAFELTENNIS - Aanstaande zaterdag staan wedstrijden op het programma in de voorjaarscompetitie voor de hoogst spelende herenteams en de jeugdteams van Scyedam. Het eerste herenteam en de drie jeugdteams spelen thuis en het tweede herenteam speelt uit. Het eerste herenteam staat na twee wedstrijden met 15 punten op de eerste plaats in de voorlopige tussenstand.

De wedstrijd van het eerste herenteam begint om 14.00 uur. De volgende wedstrijd staat op het programma:
Scyedam heren 1 - Hilversum 2.

Het eerste herenteam bestaat uit Thomas Baart (op de foto; foto door Jolanda Vuijk), Jeroen Bastiaansen, Martijn van der Heide en Nermin Smajic. Het team komt uit in de eerste divisie B, waarin alleen de nummers een en twee zich handhaven, de overige vier degraderen. Deze voorjaarscompetitie is gestart met een 5-5 gelijkspel in de thuiswedstrijd tegen het sterke ttv Maashorst. Afgelopen zaterdag haalde heren 1 flink uit met een maximale 0-10 winst in Utrecht tegen SVE. Met 15 punten staat het team op dit moment eerste. Tegenstander Hilversum 2 heeft momenteel 9 punten en staat daarmee op de vijfde plaats, maar de verschillen zijn natuurlijk nog klein. De spelers zijn Gamal de Groot, Arnoud Meijer, Mick de Vette en Lars de Visser.

De jeugdteams beginnen zaterdag om 11.00 uur met hun thuiswedstrijden. De volgende wedstrijden staan op het programma:
Scyedam jeugd 1 - Taveri 1 uit Ridderkerk; 
Scyedam jeugd 2 - Alexandria ’66 2 uit Rotterdam;
Scyedam jeugd 3 - SETT 1 uit Den Haag.

Het eerste jeugdteam bestaat in de voorjaarscompetitie uit Kay Sels, Daniel Snoek, Mucahid Yardimsever en Ilian Westerholt. De eerste twee wedstrijden werden gewonnen en met 15 punten staat het team gedeeld eerste met Smash KC in zijn tweede klasse poule. De spelers van het tweede jeugdteam zijn Djenna Abd-El Haliem, Maayke Seijkens en Muhammed Osman Solak. Met een gelijkspel en een ruime 2-8 overwinning staat het team met 13 punten op de derde plaats in zijn derde klasse poule. Het derde jeugdteam komt uit in de pupillen duocompetitie en bestaat uit Vedat Bicer, Sara Hairlahovic, Tygo Speelmeyer, Fan Ye en Ke Ying Ye. Beide wedstrijden werden gewonnen en met 9 punten staat het team gedeeld eerste met ATTC Evo-Repro 6.

De tafeltennisclub roept op om te komen kijken: "Onze teams kunnen uw steun goed gebruiken. We roepen u dan ook op onze teams op zaterdag te komen steunen in onze  sportaccommodatie Scyedam, Dr. Kuyperlaan 4 in Schiedam." De toegang is gratis.
 

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker