De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Southbeach Run met R'dam Running Crew

Southbeach Run met R'dam Running Crew

SCHIEDAM - Bij de gemeente Schiedam is een vergunning aangevraagd voor het organiseren van het evenement Southbeach Run in Schiedam op woensdag 3 juli 2019 van 20.00 uur tot 21.15 uur.

Er worden drie routes gelopen in Schiedam Zuid (3, 6 en 9 kilometer). Dit evenement is onderdeel van het evenement Southbeach dat wordt georganiseerd op het Maasboulevard in die periode.

Vanaf 12 juni 2019 ligt een afschrift van de aanvraag, gedurende twee weken ter inzage bij het Klant Contact Centrum (Omgevingsloket), Stadserf 1 te Schiedam (alleen op afspraak).

De Rotterdam Running Crew, die al tweemaal eerder in Schiedam een loop organiseerde (startpunt Grote Kerk en startpunt Wilhelminahaven), zit achter deze loop, dus een grote opkomst van lopers uit de gehele regio is te verwachten. De RRC meldt op de website: "Sporten is belangrijk, daar zijn we het met elkaar over eens. Zo is het ook belangrijk dat sporten voor iedereen toegankelijk is. Bij onze buren in Schiedam hebben ze daar een mooi event voor gestart, te weten Southbeach Schiedam. We vinden het geweldig dat we zijn gevraagd om tijdens deze week van de sport een run te organiseren in Schiedam waarbij we starten op het terrein van dit event. Het is een schitterende startlocatie met uitzicht op de Maas. Daarbij zit in het parcours een plek waar je een bizar mooi uitzicht hebt over de skyline van Rotterdam.

We hebben al eerder in Schiedam gelopen. Aan beide runs hebben we goede herinneringen. Ook van deze Run verwachten we veel moois. We hopen dat we met een grote groep zullen starten want we gaan er iets bijzonders van maken. Dit keer is inschrijven op het evenement via Facebook voldoende. Klik dan op gaat en alles is geregeld.

We starten klokslag 20:00 uur en hebben weer drie afstanden, te weten de 3, 6 en 9 kilometer. Het is dus een mooie run voor zowel de beginnende als de gevorderde loper."

Foto: de run rond de Wilheminahaven startte vanuit de loodsen van Klasmann Deilmann

Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer een Like geeft help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf je ook goed op de hoogte van het sportnieuws uit Schiedam. Alvast dank.​

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: