De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Als aftrap voor nieuw seizoen StreetruleZ!

Sparta-tour door Schiedamse wijken

Sparta-tour door Schiedamse wijken

SCHIEDAM - In de week van 16 tot en met 20 september is het feest op de sportpleintjes in Schiedam. Het nieuwe seizoen van StreetRuleZ! wordt feestelijk afgetrapt met een Sparta-tour langs meerdere pleintjes. Voor de kinderen zijn er verschillende springkussens, voetbalactiviteiten en is de Sparta-taxi aanwezig.

Per dag wordt er een andere wijk in Schiedam sportief in het zonnetje gezet. Tevens zijn er ook samenwerkingspartners van Stichting De Betrokken Spartaan en LekkerBezig Schiedam aanwezig. 

StreetruleZ! biedt Schiedammers vanaf 16 jaar de kans om een opleiding tot sportcoach te volgen op één van de sportpleinen in hun eigen buurt. Hier ontmoeten zij de huidige sportcoaches en worden door hen geënthousiasmeerd om uiteindelijk ook een opleiding tot sportcoach te gaan volgen. In ruil voor deze opleiding zetten zij zich, nadat ze het diploma hebben behaald, 200 uur per jaar in als vrijwilliger bij sportactiviteiten. Dankzij hun opleiding kunnen zij nog professioneler te werk gaan op de verschillende buurtsportlocaties in Schiedam. Denk bijvoorbeeld aan de Krajicek Playgrounds, de Cruyff Courts en Schoolplein 14. 

Hieronder tref je het schema van de Sparta-tour door Schiedam: 
Maandag: Woudhoek (IJzersdraatsingel 1) 15:30 - 17:30 
Dinsdag: Frans Halsplein 15:00 - 17:00
Woensdag: Stationstraat 12:00 - 14:30 
Donderdag: Sint Willibrordus 15:15 - 16:45 
Vrijdag: Start2play Nieuwland 14:45 - 17:15

Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer een Like geeft help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf je ook goed op de hoogte van het sportnieuws uit Schiedam. Alvast dank.

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker