De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Nieuw op de Maasboulevard:

Sporten aan de oever van de rivier

Sporten aan de oever van de rivier

FITNESS - Je kunt binnenkort sporten aan de Nieuwe Maas. Aan de Maasboulevard in Schiedam is deze opstelling gemaakt met toestellen waarop je bepaalde oefeningen kunt doen, lekker in de buitenlucht en met het steeds wisselende decor van deze druk bevaren rivier. 

Het is een proefopstelling die aanstaande vrijdag achttien september om vier uur 's middags officieel geopend wordt.

Jan Willem de Boer van JW TV maakte een reportage over dit sportieve initiatief door middel van een interview met Nadja Wilberink, die salesmanager is bij Opensports B.V. De reportage kun je zien door op de eerste afbeelding hieronder te klikken.

Foto: door Herman Kriek, Wijktoezichthouder van de gemeente Schiedam

Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer een Like geeft help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf je ook goed op de hoogte van het sportieve nieuws uit Schiedam. Alvast dank.

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker