De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Nominaties sportverkiezingen 2018 bekend

Sporter, Sportploeg, Talent van het jaar

Sporter, Sportploeg, Talent van het jaar

SCHIEDAM - Wie worden Sporter, Sportploeg en Talent van het jaar 2018 in Schiedam? Iedereen kan van 5 tot en met 19 december stemmen op de genomineerden via de website www.lekkerbezigschiedam.nl. De prijswinnaars worden bekendgemaakt tijdens de feestelijke sportverkiezing die op vrijdag 25 januari wordt gehouden in de kantine van Sportpark Willem-Alexander. Alle sportliefhebbers zijn welkom om de uitreiking bij te wonen en te genieten van een sportieve avond op deze locatie. 

Tijdens deze avond zijn in drie categorieën prijzen te winnen en worden verschillende sporters in het zonnetje gezet. In de categorie Sporter van het jaar zijn Kelly Dulfer, Wessel Keemink, en Deroy Duarte genomineerd. Voor de titel Sportploeg van het jaar nemen de hockeymannen van HC Schiedam, de mannen van SVV (zondag) en de honkballers van SV & HV Schiedam het tegen elkaar op. Voor de titel Sporttalent van het jaar gaan Chasity Grant, Noa Liauw-A-Fong en Juna Prinssen de strijd aan. Ook wordt deze avond de bijzondere prestatie van het jaar 2018 bekendgemaakt; hier kan niet voor worden gestemd.

Alle uitgebrachte stemmen bepalen samen met het oordeel van de juryleden wie er met de prijzen vandoor gaan. De jury bestaat uit vertegenwoordigers van de lokale sportpers, de Schiedamse sportwereld en een jongere: "een goede mix van gedegen kennis, jarenlange ervaring en nieuwe inzichten", aldus de gemeente.

Sporter van het jaar  2018
Kelly Dulfer (handbal)
Wessel Keemink (volleybal)
Deroy Duarte (voetbal)

Sportploeg van het jaar 2018
SVV (zo)
HC Schiedam Heren
SV & HV Schiedam

Sporttalent van het jaar 2018
Chasity Grant (voetbal)
Noa Liauw-A-Fong (tennis)
Juna Prinssen (boksen)

Op de foto: Leon Korpel en coach Gershwin Hernandez van SV & HV Schiedam bij het behalen van het kampioenschap van de eerste klasse B (foto gemaakt door Judith Droog)

2 commentaar(en) op artikel "Sporter, Sportploeg, Talent van het jaar"

Jammer dat ik hier niet kan stemmen moet hier toch ook kunnen.groetjes Kees.

Door: Kees Op:

Beste Kees, dat kan inderdaad niet. Daarvoor moet je dus naar een website van de gemeente Schiedam:

www.lekkerbezigschiedam.nl

Door: Jan Schrijver Op:

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: