De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

SUP-race in de Buitenhaven

SUP-race in de Buitenhaven

SUPPEN - Bij de gemeente is een vergunning aangevraagd voor het organiseren van de Distillery SUP Race aan de Buitenhavenweg (voormalig VROM-terrein) te Schiedam op 1 september 2019 van 11.00 uur tot 21.00 uur.

Suppen is de afkorting van stand-up paddle surfing en wordt ook wel peddelsurfen genoemd. In tegenstelling tot gewoon golfsurfen, waar liggend of knielend met de armen gepeddeld wordt, wordt bij een stand-up paddle board gebruikgemaakt van een peddel. De surfer staat daarbij op de surfplank (bron Wikipedia).

In het water op de Buitenhavenweg wordt een SUP-wedstrijd gehouden. Daarnaast wordt op het voormalig VROM-terrein een deel ingericht waar men kan eten en drinken en marktkraampjes kan bezoeken. Ook is daar een opblaasbare SUP-pool, waar men kennis kan maken met het suppen.

De opbouw van het evenement is op 1 september 2019 van 08.00 uur tot 11.00 uur, de afbouw op 1 september 2019 van 21.00 uur tot 23.00 uur.

Vanaf vandaag 7 augustus 2019 ligt een afschrift van de aanvraag, gedurende één week ter inzage bij het Klant Contact Centrum (Omgevingsloket), Stadserf 1 te Schiedam (alleen op afspraak). Tijdens de genoemde periode kunnen belanghebbenden over de aanvraag hun zienswijze naar voren brengen. 

Foto: door "Mike" Michael L. Baird, CC BY 2.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=6921197

Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer een Like geeft help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf je ook goed op de hoogte van het evenementen-nieuws uit Schiedam. Alvast dank.​​

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: