De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Supercupstrijd tussen Hermes en DVO

Supercupstrijd tussen Hermes en DVO

VOETBAL - Op woensdagavond 20 mei, de dag voor Hemelvaartsdag, strijden de regerend voetbalkampioenen van Schiedam en Vlaardingen om de Waterweg Supercup. Plaats van handeling is, net als afgelopen edities, Sportpark Willem-Alexander aan de Zoomweg 2 in Schiedam. Voetbalvereniging Kethel Spaland zal wederom de gastheer zijn.

De supercupfinale tussen de haringkoppen en de jeneverneuzen kent dit jaar 2 nieuwkomers. DVO’32 bekroonde een meer dan uitstekend jaar door in de finale van het Vlaardings kampioenschap VFC (za) met 7-0 alle hoeken van het veld te laten zien. Hermes DVS pakte op een zonovergoten Excelsior’20-complex de titel door de thuisploeg te verslaan in de finale.

De hernieuwde supercuptraditie werd twee jaar geleden in het leven geroepen door de organisatie van het Schiedams Kampioenschap en kende met VFC (zo), Deltasport en SVV eerdere winnaars. De strijd is ook dit jaar weer gratis te bezoeken en de avond wordt zoals ook afgelopen jaren het geval was opgeluisterd met de nodige muzikale gezelligheid.

Supercupstrijd tussen Hermes DVS en DVO'32
20 mei 2020, aanvang 19.00 uur
Sportpark Willem-Alexander
 

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: