De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Pim Koning nieuwe voorzitter

SVV heeft nieuw bestuur gekozen

SVV heeft nieuw bestuur gekozen

VOETBAL - Vanavond is in de kantine van SVV de algemene ledenvergadering gehouden. Daarin is het nieuwe bestuur van SVV gekozen: op de foto van links naar rechts 2e penningmeester Leen Mulder, bestuurslid voetbalzaken Mario Krabbendam, voorzitter Pim Koning, secretaris Ewout van Wijngaarden en vooraan penningmeester Laiyong Au.

door Jan Schrijver

Voor het formeren van een nieuw bestuur was een werkgroep ingesteld. De uit de werkgroep voortkomende kandidaat voorzitter, Pim Koning, is een man met een langjarige bestuurlijke ervaring bij Kethel Spaland, de voetbalclub met zowel een florerende zaterdag- als zondagtak. Hij trad vorig jaar af als voorzitter van Kethel Spaland. Onder het voorzitterschap van Pim verhuisde Kethel Spaland naar het nieuwe Sportpark Willem-Alexander.

Het is een mooie uitdaging voor Pim om met het nieuwe bestuur de rood-groene voetbalglorie weer op de kaart te zetten. SVV behaalde in 1949 het landskampioenschap van Nederland door op 4 juni van dat jaar Heerenveen in De Kuip in Rotterdam met 3-1 te verslaan. In het betaalde voetbal speelde SVV enkele jaren in de Eredivisie.

Het aftredende demissionaire bestuur (allen niet herkiesbaar) bestond uit Edwin Suttorp (voorzitter), Marinus Haag (penningmeester), Susi Kanhai (secretaris) en Priscilla Smit (jeugdzaken).

Zie hier het interview dat JW TV op 14 maart 2020 met Pim Koning had.

Foto boven: bron Facebook-pagina SVV
Tweede foto onder: Pim Koning (foto door Louise Melchers)

Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer een Like geeft help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf je ook goed op de hoogte van het sport- en verenigingsnieuws in Schiedam. Alvast dank.

1 commentaar(en) op artikel "SVV heeft nieuw bestuur gekozen"

Succces! Let alleen op voor de 5e colonne!!!

Door: Realist Op:

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker