De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Marcel van Hattem ook in technische staf zaterdag

SVV tekent voor het nieuwe complex

SVV tekent voor het nieuwe complex

VOETBAL - SVV heeft vanavond gemeld dat er een wijziging plaatsvindt in de technische staf van zaterdag 1. Ander roodgroen nieuws is, dat vanochtend een overeenkomst is getekend voor de huur van het nieuwe complex. De verhuizing naar de nieuwe accommodatie staat op 16 maart gepland.

"Om privéredenen zal de recent aan de technische staf van zaterdag 1 toegevoegde trainer Alfred Tetteh, het team niet langer kunnen ondersteunen. Voor het resterende deel van dit seizoen zal Marcel van Hattem, naast zijn rol als assistent trainer van de zondagselectie, ook de staf van de zaterdagselectie ondersteunen", zo laat het SVV-bestuur weten. (hier lees je ons eerdere artikel over trainersnieuws)

"Vandaag toch wel weer een mijlpaal bereikt. Na vele en soms pittige gesprekken, maar in een goede samenwerking, is vanmorgen samen met de sportparkmanager Mario Captein, eindelijk de huurovereenkomst getekend voor het nieuwe complex. Tot het einde zijn we kritisch geweest tot op punten en komma's, maar we zijn tevreden met het resultaat, blij dat het contract is getekend en we mogen trots zijn op ons nieuwe onderkomen. Bijzondere dank aan alle mensen binnen SVV die lange tijd met veel passie en energie bezig zijn geweest om er het beste voor SVV uit te halen. Ik mocht eigenlijk alleen nog maar de handtekening zetten, maar heb dat met vertrouwen gedaan. 16 maart is de verhuizing, het aftellen kan beginnen", schrijft SVV-voozitter Edwin Suttorp (rechts op de foto). 

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: