De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

SVV vergist zich in RKDEO

SVV vergist zich in RKDEO

VOETBAL - De 'flow' waarin de zondagvoetballers van SVV zaten, werd door RKDEO op harde wijze tot stoppen gedwongen. Qua kansen was de ploeg van Toon Wolters duidelijk de meerdere, maar de gasten lieten zien met efficiënter handelen met minder kansen toch de drie punten binnen te kunnen hengelen, 2-3 eindstand.

door Ton de Leede

Nummer 2 van de ranglijst, SVV, had uit bij RKDEO, de nummer 3 van de tabel, al verloren. Met die wetenschap was de Schiedamse formatie natuurlijk gewaarschuwd. In de aanvangsfase was SVV de bovenliggende partij en de 1-0 van Patrick Fonseca was heel logisch. De 1-1 leek een plaagstootje te zijn, zeker na de treffer en 2-1 van Jorden Scherpenzeel.

De roodgroenen kregen alle gelegenheid, net als in deel één, de score flink uit te breiden. De mooiste kansen gingen verloren en dat gaf RKDEO de gelegenheid om diep in de speeltijd voor de 2-2 en zelfs de winnende 2-3 te zorgen. ,,Zulke kansen mag je eigenlijk niet missen,'' aldus Toon Wolters, ,,zeker niet als je met 4 tegen 2 staat. Deze nederlaag is best een tegenvaller.''

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: