De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Ook personele problemen bij zondagselectie

SVV (za) uit de competitie

SVV (za) uit de competitie

VOETBAL - Vorige week verzekerde het SVV-bestuur dat het niet opkomen van zaterdag 1 éénmalig zou zijn. Dit weekend kon SV Rotterdam United afgebeld worden. Het hoogste zaterdagelftal kon andermaal niet met een volwaardig team op de voetbalmat verschijnen. Dus de uitspraken van vorige week, onder anderen gedaan door voorzitter Edwin Suttorp, konden ondanks alle goede bedoelingen helaas niet worden waargemaakt.

door Ton de Leede

De statement van het bestuur over het terugtrekken: "Na het vertrek van het trainersduo eerder dit seizoen, zijn wij met een versmalde selectie verder gegaan onder een nieuwe staf. De verwachting was gericht op het gecontroleerd uitspelen van het seizoen. Duidelijk was hierbij wel dat dit met de smalle selectie moeilijk zou worden. De groep en de nieuwe staf hebben de afgelopen maanden laten zien dat ze de inzet hadden om dit ook te bereiken. Het is echter niet gelukt om de groep voldoende compleet te houden en het seizoen naar een goed einde te brengen. Daarom hebben wij helaas moeten besluiten om onze zaterdagselectie per direct terug te trekken uit de competitie.

Wij betreuren het dat we geen andere mogelijkheid zien, maar zijn ook volop aan het werk om voor het nieuwe seizoen weer een goed nieuw vertrekpunt te creëren. De verwachtingen hiervoor zijn gunstig. Wij danken de spelers die zich hebben ingespannen en de staf voor hun goede werk in de afgelopen maanden. Het bestuur."

Ook SVV (zo) verkeert in zwaar weer en tobt met personele problemen. Zo deden al spelers mee die reeds enkele maanden niet hadden gespeeld. De 2e periode is gehaald maar of en hoe deze in de nacompetitie geconsumeerd gaat worden, zal de nabije toekomst moeten gaan uitwijzen. Je zou kunnen zeggen dat die toekomst voor de Schiedamse sportploeg van het jaar 2018 momenteel wat in nevelen gehuld is. In ieder geval is het zo dat de wedstrijd van morgen, zondag 14 april, uit tegen de nummer laatst dvv Delft niet doorgaat. "Afgelast door vereniging", lezen we op de website van de KNVB, voetbal.nl

De website voetbalrotterdam.nl weet te melden: "De reden voor het niet opkomen ligt aan strubbelingen tussen het bestuur en de selectie van de zondag tweedeklasser. SVV, dat al een periodetitel wist te bemachtigen, zal door het niet opkomen drie punten in mindering krijgen."

1 commentaar(en) op artikel "SVV (za) uit de competitie"

De Kleine Generaal gaat weer weg

Door: Pfffff Op:

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: