De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Oproep van SVV-voorzitter Pim Koning

SVV zoekt 10 spelers voor zondagselectie

SVV zoekt 10 spelers voor zondagselectie

SCHIEDAM - Seizoen 2018/2019 kon SVV in de derde klasse zondag nog meedoen om de promoties naar de tweede klasse. Een historisch besluit werd aan het einde van dit seizoen 2018/2019 genomen, dat de club met de rijkste voetbalhistorie van Schiedam ermee zou ophouden een zondagclub te zijn. Het seizoen 2019/2020, dat door de coronacrisis zo abrupt beëindigd is, werd prestatief nog alleen op de zaterdag uitgekomen. De keuze om de zondag de rug toe te keren, leverde intern bij de voetbalclub het nodige gemor op. Het onlangs aangetreden nieuwe bestuur heeft dit signaal opgepikt en heeft vandaag officieel bekendgemaakt dat vanaf seizoen 2020/2021 de roodgroenen weer mee gaan strijden op de zondag. Daarvoor zijn nieuwe spelers nodig. Hieronder lees je de oproep van de nieuwe voorzitter Pim Koning aan spelers om zich aan te melden om SVV-zondag weer op de kaart te zetten.

"Wie helpt er mee SVV op zondag weer op de kaart te zetten?

Beste sportvriend,

SVV start in het nieuwe seizoen 2020-2021 weer met een prestatief 1ste elftal op zondag. Natuurlijk blijft het prestatieve zaterdag elftal ook bestaan.

Wij zijn op zoek naar spelers voor onze hernieuwde zondagtak. We hebben reeds een aantal spelers (9) die  hebben aangegeven om deel uit te willen maken van dit elftal dus we zoeken nog eens 10 spelers om met voldoende mensen als 1ste elftal te kunnen starten.

We beseffen ons terdege dat het in de huidige coronaperiode lastig is om persoonlijk in gesprek te gaan. We willen iedereen gezond hebben en houden. Graag willen we je dan ook verzoeken om telefonisch contact op te nemen met Mario Krabbendam (0621895724) als je interesse hebt om SVV zondag weer op de kaart te zetten.

We zijn heel benieuwd naar jullie reacties.

Met sportieve en gezonde groeten,

Pim Koning

Voorzitter sv-SVV"

Foto: het nieuwe bestuur van links naar rechts 2e penningmeester Leen Mulder, bestuurslid voetbalzaken Mario Krabbendam, voorzitter Pim Koning, secretaris Ewout van Wijngaarden en vooraan penningmeester Laiyong Au

2 commentaar(en) op artikel "SVV zoekt 10 spelers voor zondagselectie"

Mijn dag kan niet meer stuk na dit gelezen te hebben,geweldig nieuws,ik zou me graag beschikbaar willen stellen maar mijn leeftijd staat dit niet toe,succes.

Door: Lau van den Hamer Op:

Zonder te betalen?

Door: Realist Op:

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker