De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Tim Etman zegt Nederland vaarwel

Tim Etman zegt Nederland vaarwel

CRICKET - Tim Etman (24) is als inwoner van Schiedam aan zijn laatste seizoen bezig bij Excelsior'20. Op vrijdag de dertiende september emigreert de openingsbatter van Excelsior'20 naar Australië.

Tim Etman is in het winterseizoen verschillende jaren naar Australië geweest om daar zijn cricketvaardigheden verder te verfijnen. In dat land ontmoette hij toen zijn vriendin Sivan, waarbij hij binnenkort in Melbourne in Australië gaat wonen. 

Op 25 augustus is de laatste competitiewedstrijd van Excelsior'20. Dat is de thuiswedstrijd tegen VRA. Twee weken later, op zaterdagavond 7 september, neemt Tim in het cricketchalet van Excelsior'20 van zijn familie, vrienden en bekenden afscheid met een borrel "om zijn Nederlandse leventje gedag te zeggen". 

Tim zet Down Under zijn cricketcarrière voort. Hij gaat spelen en de jeugd coachen bij Blackburn South in Melbourne.

Foto's: Tim Etman (110 not out) na zijn century in 2017 tegen HBS (zie https://deschiedammeronline.nl/artikel-detail/eerste-century-voor-tim-etman)

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker