De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Tom Verweij trainer Hermes-2

Tom Verweij trainer Hermes-2

VOETBAL - Komend seizoen is Tom Verweij de trainer van het tweede elftal van Hermes-DVS. Samen met elftalleider Rob van Vooren is Tom verantwoordelijk voor dit team. 
 
"Tom heeft zijn sporen ruimschoots verdiend in de hogere regionen van het amateurvoetbal, als speler en als trainer", zo schrijft Hermes-DVS in een persbericht. Tom Verweij (64) is in het bezit van de UEFA B trainerslicentie. Als trainer is hij onder meer ruim veertien jaar actief geweest bij sc Feyenoord: Hij heeft daar veel met de oudere jeugd gewerkt, te weten de JO19-1 en JO17-1 (divisie niveau). Daarnaast heeft hij ook het 2e elftal bij de senioren onder zijn hoede gehad en is hij interimtrainer geweest bij het eerste. 
 
Tom is ook actief geweest bij HVO (trainer en jeugdcoördinator) en de KNVB. "Leuk detail is, dat Tom in een ver verleden zelfs nog bij Hermes-DVS heeft gevoetbald samen met Rob van Vooren en tijdens onze gesprekken was de klik dan ook gelijk merkbaar tussen Tom en Rob", zo laat het voetbalbestuur van Hermes-DVS weten.
 
Voorzitter Roy Degrassi: “We zijn verheugd met het aantrekken van Tom Verweij. We halen met hem een oude rot in het vak in huis met veel ervaring en voetbalverstand. Ons tweede elftal is een relatief jonge groep, er komen ook een aantal spelers door uit de J019-1. Tom is gezien zijn ervaring, ook met jeugdspelers, een trainer die deze groep verder kan ontwikkelen. Wij wensen hem alle succes en uiteraard ook veel plezier bij onze club".

Hier lees je ons eerdere artikel: Hermes-DVS heeft de staf bijna rond

Foto: Tom Verweij (bron foto Facebook-pagina Tom Verweij)

Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer een Like geeft, help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf je ook goed op de hoogte van het sportieve nieuws uit Schiedam. Alvast dank.
 

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker