De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Twee geslaagden voor 1e dan judo

Twee geslaagden voor 1e dan judo

JUDO - Bij de zaterdag gehouden danexamens in Spijkenisse zijn Sportinstituut Schiedam judoka’s Hannah Baghuis en Danny Gommel geslaagd voor de 1e dan judo (zwarte band). Op dezelfde dag werd met 3 teams meegedaan aan de Nationale Jeugd Teamcompetitie in Nijmegen. 

Hannah deed haar examen met partner Ronald Quartel. Ze demonstreerde het Go-no-sen-no-kata en de onderdelen Nage-waza (staande technieken) en Ne-waza (grondtechnieken). Danny had 100 wedstrijdpunten behaald en hoefde hierdoor geen kata te doen. Hij demonstreerde met partner Amir de Jesus Amado de onderdelen Nage-waza en Ne-waza. Zowel het examen van Hannah als van Danny zag er erg goed uit.

Zaterdag stond voor Sportinstituut Schiedam ook de Nationale Jeugd Teamcompetitie in Nijmegen op het programma. Met maar liefst drie teams had de club zich hiervoor geplaatst. Zowel het jongensteam -12 jaar als het meisjesteam -12 jaar waren dichtbij een medaille. Beide teams verloren helaas de strijd om het brons. Het jongensteam -15 jaar wist één wedstrijd te winnen.

Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer een Like geeft help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf je ook goed op de hoogte van het sportnieuws uit Schiedam. Alvast dank.​​

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: