De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

VOC houdt Excelsior onder de duim

VOC houdt Excelsior onder de duim

CRICKET - Excelsior'20 heeft vandaag de uitwedstrijd in de Topklasse cricket met een verschil van 22 runs verloren van VOC. 

Foto's door Jos van Deventer

VOC won de toss en begon met batten. In de 46ste over was het voor de Rotterdammers aan bat gedaan: 160 all out (45.5 overs). Daarbij werden alleen de scores van Jain (62), Malik (53) en Schoonheim (14) met dubbele cijfers geschreven. Rens van Troost bowlde op één bal na tien overs en nam hierin 5 wickets, waarbij hij niet meer dan 42 runs incasseerde.

Excelsior'20 wist aan bat het Rotterdamse totaal niet te halen. Openers waren Luuk Kroesen (30) en Roel Verhagen (24). Ook Lorenzo Ingram (30, not out) was noemenswaardig aan bat. Excelsior'20 138 all out (47.5 overs).

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker