De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Eén persoon aangehouden wegens belediging en wet ID

9 boetes voor overlast gevende groep

9 boetes voor overlast gevende groep

SCHIEDAM - Op Hemelvaartsdag kwamen 's avonds politie en het team Toezicht & Handhaving in actie in Schiedam Nieuwland na melding van buurtbewoners met betrekking tot een overlast gevende groep.

Het team Toezicht & Handhaving van de gemeente Schiedam: "Naar aanleiding van meldingen van buurtbewoners over overlast gevende groep personen aan de Parkweg is met Politie Schiedam handhavend opgetreden. Negen personen werden bekeurd wegens de noodverordening. Eén persoon werd aangehouden voor belediging en wet ID."

Hier lees je een eerder artikel: bijna 600 corona-boetes uitgedeeld

Foto: bron team Toezicht & Handhaving

Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer een Like geeft help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf je ook goed op de hoogte van het handhavings- en politienieuws uit Schiedam. Alvast dank.

1 commentaar(en) op artikel "9 boetes voor overlast gevende groep"

Wie niet horen wil moet maar voelen. Zoiets was het toch ?

Door: Hans Mensert Op:

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker