De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

In Kethel

Circus? Nee. Het is Oogstfeest!

Circus? Nee. Het is Oogstfeest!

SCHIEDAM - Aan de 's-Gravelandseweg naast de Gamma is deze tent opgetrokken. Circus Freiwald dat zijn kamp van de Maasboulevard naar de polder heeft verplaatst? Nee, het betreft hier het optrekken van een feesttent voor het aanstaande zaterdag te houden 'De Kethellappers Oogstfeest'.

Op zaterdagavond 12 oktober 2019 wordt vanaf 18.30 uur het Oogstfeest gehouden.. 

De feestlocatie is gesitueerd in Kethel Schiedam ter hoogte van de Polderweg nummer 140 (tussen sloopbedrijf Vema Schiedam en de fietsbrug naar Rotterdam). De ingang van de feesttent is ter hoogte van de 's-Gravelandseweg 363. Het Oogstfeest is een muziekevenement georganiseerd voor ondernemers in Schiedam. Optredens zijn er van o.a. Anderkovver, Danny Froger, Kornuiten & Co en Skihut DJ. Vorig jaar werd het Oogstfeest gehouden in de Margriethal.

Meer informatie op de website http://www.oogstfeestschiedam.nl/

Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer een Like geeft help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf je ook goed op de hoogte van het evenementen-nieuws uit Schiedam. Alvast dank.​​

1 commentaar(en) op artikel "Circus? Nee. Het is Oogstfeest!"

Hou mij op de hoogte van alles betreffende het oogstfeest.

Door: E.v. Gennip Op:

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker