De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Aangehouden man (26) uitgeleverd

Aangehouden man (26) uitgeleverd

SCHIEDAM/BEEK - Een 26-jarige man uit Schiedam is op het vliegveld Maastricht Aachen in het Limburgse Beek aangehouden, evenals een 42-jarige man uit Brunssum. Beide mannen werden in België gezocht vanwege drugshandel. Dat meldt de lokale omroep Z-NWS in Zuid-Limburg.

De twee mannen werden maandag door de Koninklijke Marechaussee gearresteerd. De man uit Schiedam arriveerde met een vlucht uit Malta en werd aangehouden nadat het vliegtuig was geland. Later die dag werd de Brunssumer aangehouden. Beide mannen hebben overigens niets met elkaar van doen. Zij zijn inmiddels uitgeleverd aan de Belgische justitie.

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker