De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Schiedammer ingerekend in Vlissingen

Aanhouding: man (22) met 6 gram coke

Aanhouding: man (22) met 6 gram coke

VLISSINGEN/SCHIEDAM - Op een parkeerplaats aan de Govert Flincklaan in Vlissingen is in de nacht van woensdag op donderdag een 22-jarige Schiedammer aangehouden voor het bezit van cocaïne.

Agenten reden rond 02.45 uur over de Govert Flincklaan en zagen een auto staan op een parkeerplaats. Zij besloten de auto en de inzittenden te controleren. Bij het aanspreken van de inzittenden roken de agenten de lucht van hennep uit de auto komen. Uitlevering van alle drugs werd gevorderd, de auto is doorzocht en de inzittenden werden gecontroleerd.

Bij een man die in de auto zat troffen ze niets aan, de tweede haalde een gebruikershoeveelheid softdrugs tevoorschijn. De bestuurder van de auto, de 22-jarige Schiedammer, werkte niet echt mee aan de controle, aldus de politie, maar uiteindelijk kwam er ook bij hem een gebruikershoeveelheid hennep uit zijn jaszak. Maar de Schiedammer bleek ook zes gram cocaïne bij zich te hebben. 

De man is aangehouden voor het bezit van harddrugs en overgebracht naar het politiebureau. Daar is hij gehoord. Na het afleggen van een verklaring mocht de man het bureau weer verlaten. Tegen hem zal proces-verbaal opgemaakt worden. De andere twee mannen zijn niet aangehouden.

Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer een Like geeft help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf je ook goed op de hoogte van het politienieuws met betrekking tot Schiedam. Alvast dank.

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: