De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Platina-echtpaar Butter zaterdagavond op RTL 4

All You Need Is Love in Schiedam

All You Need Is Love in Schiedam

SCHIEDAM - Woensdagmiddag was Robert ten Brink met zijn cameraploeg op bezoek bij de Frankelandgroep, locatie Harg-Spaland aan de Willem Andriessenlaan in Schiedam Groenoord. Hij was er voor opnamen voor een uitzending van het RTL-televisieprogramma All You Need Is Love.

door Ad Bakker (tekst en foto's)

Het echtpaar Butter is woensdag 13 mei 2020 zeventig jaar getrouwd. Het echtpaar woont nog steeds zelfstandig, in een aanleunwoning van de Frankelandgroep (wooncomplex Groenzicht aan de Willem Andriessenlaan). Hoe vier je zo'n platina huwelijk in tijden van de coronacrisis? Robert ten Brink bracht het met zijn ploeg in beeld en voegde er feestelijke elementen aan toe.

Een deel van de familie was aanwezig met inachtneming van de anderhalve meter afstand. Familieleden die niet naar Schiedam konden komen, waren op een groot scherm te zien en konden via het scherm voor even - alsof het een normaal bruiloftsfeestje was - met elkaar praten. 

Oorspronkelijk zou het huidige seizoen van All You Need Is Love al op 4 april eindigen. Vanwege de coronacrisis besloot RTL de reeks te verlengen. De uitzending van All You Need Is Love start zaterdag om 21.30 uur.

Datum zaterdag 16 mei 2020
Tijd 21:27 tot 22:26
Zender RTL 4


Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer een Like geeft help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf je ook goed op de hoogte van het persoonlijke nieuws en zorgnieuws uit Schiedam. Alvast dank.

2 commentaar(en) op artikel "All You Need Is Love in Schiedam"

Zo leuk voor deze lieve mensen , ik doe als Verzorgende IG regelmatig de steunkousen aan bij mevrouw. Van harte gefeliciteerd 🎉🎉

Door: Ciska van den Berg Op:

Hierbij de felicitaties voor het paar.

Heel bijzonder om 70 jaar getrouwd te zijn..dat hoor je niet vaak.

En als kers op de taart ook nog eens bezoek van Robert ten Brink. Geweldig!

Door: Agnes de vries Op:

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker