De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Bij politie controle

Automobilist rijdt bij vlucht in sloot

Automobilist rijdt bij vlucht in sloot

SCHIEDAM - Bij een politiecontrole in Schiedam is een automobilist gevlucht. Bij de vlucht belandde deze met Peugeot 107 in de sloot aan de Nieuwpoortweg in de 's-Gravelandsepolder in Schiedam. Voor de bestuurder met auti in de sloot terechtkwam werd over het daar liggende fietspad gereden. De persoon is gevlucht.

Politie en toezichthouders van de gemeente Schiedam kwamen ter plekke om het voertuig uit de sloot te halen en te laten afslepen.

"Op Hemelvaart de pleitvaart nemen. Althans dat dacht een bestuurder tijdens een politiecontrole. De auto kwam tot stilstand in een slootje van de Nieuwpoortweg te Schiedam. Het onderzoek is in volle gang en krijgt zeker nog een staartje voor de bestuurder", zo meldt wijkagent Schiedam Oost Mitchell Scheers.

Foto: de auto in de sloot (foto door Politie Schiedam)

Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer een Like geeft help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf je ook goed op de hoogte van het handhavings- en politienieuws uit Schiedam. Alvast dank.

 

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker