De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Horecavergunningen aangevraagd wegens overname

Café Thalia en 1714 Drinks & Bites

Café Thalia en 1714 Drinks & Bites

SCHIEDAM - Bij de gemeente Schiedam zijn door twee horecabedrijven in verband met overname vergunningen aangevraagd. Het gaat om 1714 Drinks & Bites aan de Lange Haven en om Café Biljart Dart Thalia aan het Boerhaaveplein. 

1714 Drinks & Bites
Een vergunning is aangevraagd op grond van artikel 2:28 van de Algemene Plaatselijke Verordening gemeente Schiedam 2013 en een vergunning is aangevraagd op grond van artikel 3 van de Drank- en Horecawet in verband met de overname van het horecabedrijf restaurant Prego gevestigd aan de Lange Haven 24-26 te Schiedam. De nieuwe naam van het restaurant wordt 1714 Drinks & Bites.

De maximaal toegestane openingstijden van het horecabedrijf en het terras zijn:
- zondag tot en met zaterdag van 07.00 uur tot 01.00 uur.
Het terras bestaat uit een ponton in de Lange Haven, afmeting 4,27 meter bij 17,5 meter, en een terras op de kade, afmeting 2,5 meter bij 15 meter.

Vanaf 8 mei 2019 ligt de aanvraag twee weken ter inzage bij het Klant Contact Centrum (Omgevingsloket), Stadserf 1 te Schiedam (alleen op afspraak). Gedurende deze periode bestaat voor belanghebbenden de mogelijkheid mondelinge of schriftelijke zienswijzen over de aanvraag naar voren brengen.

Café Biljart Dart Thalia
Een vergunning is aangevraagd op grond van artikel 2:28 van de Algemene Plaatselijke Verordening gemeente Schiedam 2013 en een vergunning is aangevraagd op grond van artikel 3 van de Drank- en Horecawet in verband met de vestiging van het horecabedrijf genaamd Café Biljart Dart Thalia, gevestigd aan Boerhaaveplein 2 te Schiedam.

De maximaal toegestane openingstijden voor het horecabedrijf zijn:
- zondag tot en met donderdag  van 07.00 uur tot 01.00 uur.
- vrijdag en zaterdag van 07.00 uur tot 02.00 uur.
De maximaal toegestane openingstijden voor het terras, gesitueerd langs de voorgevel, zijn:
- zondag tot en met zaterdag van 07.00 uur tot 22.00 uur.

Vanaf woensdag 1 mei 2019 ligt de aanvraag twee ter inzage bij het Klant Contact Centrum (Omgevingsloket), Stadserf 1 te Schiedam (alleen op afspraak). Gedurende deze periode bestaat voor belanghebbenden de mogelijkheid mondelinge of schriftelijke zienswijzen over de aanvraag naar voren brengen. 

Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer een Like geeft, help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf je ook op de hoogte van het horecanieuws uit Schiedam. Alvast dank.

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker