De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Overval op juwelier / goudinkoopcentrum

Drie verdachten van overval opgepakt

Drie verdachten van overval opgepakt

SCHIEDAM - Goudinkoopcentrum en juwelier Van Fanar in de Passage is vanmiddag rond 14.00 uur het slachtoffer geworden van een overval.

Bij de overval ging de ruit van de winkeldeur aan diggelen. Na de gewapende overval op de juwelier annex het goudinkoopcentrum aan de Passage 20 Schiedam zijn de overvallers gevlucht.

De politie heeft drie verdachten aangehouden in de omgeving van het Land van Ris in Schiedam. Daarbij zou door de politie een waarschuwingsschot gelost zijn. 

"De politie heeft in Schiedam 2 mannen aangehouden, nadat zij op 8 mei rond 14.10u op de Passage een juwelier overvielen. Het is onbekend of ze iets hebben buitgemaakt. Bij de overval raakte niemand gewond. Verdachten zitten vast en worden verhoord. Was u getuige? 0900-8844", zo roept de politie getuigen op. De recherche voegt hieraan toe: "Naar aanleiding van een overval aan de Passage te Schiedam zijn wij op zoek naar getuigen die het voorval hebben gezien en gefilmd. Heeft u iets gezien of gefilmd, laat het dan ons weten via 0900-8844." 

Foto: fragment van de website van Van Fanar

Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer een Like geeft, help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf je ook op de hoogte van het politienieuws uit Schiedam. Alvast dank.


 

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: