De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Wanneer kun je cruiseschepen zien passeren?

'Er vaart een flat voorbij'

'Er vaart een flat voorbij'

SCHIEDAM - Dit jaar komen er weer tal van cruiseschepen Schiedam voorbij richting Rotterdam en retour richting Hoek van Holland.

door Gert Struijs

Het is en blijft altijd een geweldig gezicht om deze prachtige cruiseschepen langs het Hoofd in Schiedam voorbij te zien varen. Dit jaar komen de cruiseschepen de Ocean of the Sea en  de Harmony of the Sea helaas niet naar Rotterdam. De AIDA Cruises zullen dit jaar het meest in Rotterdam en omgeving te zien zijn. Deze cruisemaatschappij brengt bijna elke week met zo’n kleine 2600 passagiers een bezoek aan Rotterdam, met de cruiseschepen AIDAprima en de AIDAaura

De MS Rotterdam van de Holland Amerika Line komt dit jaar liefst 17 maal naar Rotterdam. Er zijn dit jaar ook verscheidene cruiseschepen die voor de eerste keer naar Rotterdam komen, zoals de Ventura, de Mardi Gras, Iona, Norwegian Escape, Amedea en Island Princes. Op 7 september 2020 komt het cruiseschip Carnival de Mardi Gras naar Rotterdam. Dit cruiseschip heeft een lengte van 344 m en kan 5282 passagiers vervoeren.

Voor een overzicht van de aankomst- en vertrekdagen van de cruiseschepen kun je naar de website  https://cruisekalender.eu/Rotterdam/

Foto: de Regal Princess (foto door Gert Struijs)

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker