De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Er zijn weer coronaboetes gegeven

Er zijn weer coronaboetes gegeven

SCHIEDAM - Na een lange tijd dat er geen coronaboetes meer zijn uitgedeeld in Schiedam, heeft het team Toezicht & Handhaving van de gemeente Schiedam gisteravond weer boetes moeten uitdelen.

Gisteravond zijn vijf boetes uitgeschreven aan het Van ‘t Hoffplein voor het overtreden van de coronanoodverordening. Het betrof groepsvorming zonder anderhalve meter afstand te houden. Bij het gemaal, dat tussen de Marconiweg en Marconistraat ligt, werden vijf boetes uitgedeeld voor het geopend bij zich hebben van alcoholhoudende drank. Beide locaties werden door de boa's bezocht naar aanleiding van overlastmeldingen.

"Bij de handhaving van de nieuwe coronamaatregelen zijn voor politie en gemeenten prioriteit groepsvorming in de buitenruimte, de anderhalvemeterregel en alcoholgebruik na 20.00 uur", zo laat het team Toezicht & Handhaving weten. 

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker