De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Fietser fietst door na ongeval

Fietser fietst door na ongeval

SCHIEDAM - De politie in Schiedam zoekt een man die doorreed nadat hij op zijn fiets een ongeval veroorzaakte en vervolgens doorreed. Het gaat om een lange blanke oudere man met rugzak.

De politie heeft zijn fiets elders aangetroffen en in beslag genomen. "Ken je de eigenaar van de fiets, bel dan naar 0900 8844", zo verzoekt de politie.

De politie spreek de man op social media als volgt aan: "Beste eigenaar van deze fiets, beste lange blanke oudere man met rugzak. Het kan natuurlijk gebeuren dat u een aanrijding veroorzaakt. Het mooie is dat u daarvoor (als het goed is) verzekerd bent. De schade kan dan onderling geregeld worden. Het kan dan ook nog zijn dat u, omdat u een bakkie te veel op had, bang was voor de consequenties. Maar om er dan vandoor te gaan, zonder uw gegevens achter te laten voor het slachtoffer, dat vinden we toch wel jammer. Vooral voor de tegenpartij. We hebben uw fiets in beslag genomen. Deze kunt u ophalen op het bureau van Schiedam. Kunt u meteen uw verklaring afleggen, neemt u een raadsman mee?" 

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: