De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Gratis cursus over belastingaangifte

Gratis cursus over belastingaangifte

SCHIEDAM - Op donderdag 14 februari van 19.00 tot 21.00 uur vindt de cursus Aangifte Inkomstenbelasting 2018 plaats in de Bibliotheek in de Brug aan het Heijermansplein 35 in Schiedam.

Het doen van Belastingaangifte verloopt tegenwoordig digitaal. Wie daar moeite mee heeft of tegenop ziet, kan zich aanmelden voor deze cursus. Door een goede aangifte kan blijken dat men recht heeft op teruggaaf van een deel van de gemaakte kosten. Een correcte aangifte kan ook voorkomen dat men later opeens een naheffing krijgt.

De cursus wordt gegeven door een docent van de Invulservice Aangifte Inkomstenbelasting Schiedam. De cursus is bedoeld voor mensen met een bruto inkomen tot maximaal  € 35.000 en die daarnaast géén inkomsten in box 3 hebben (spaargeld boven de vermogensvrijstellingsgrens of beleggingen).

Er is plaats voor twaalf deelnemers. De cursus is gratis. Aanmelden kan bij de Bibliotheek in de Korenbeurs aan de Lange Haven 145 in Schiedam of telefonisch: 010 714 63 00.

Op woensdag 20 februari van 10.00 tot 12.00 uur vindt de cursus Aangifte Inkomstenbelasting 2018 plaats in de Bibliotheek in de Korenbeurs.

We stellen het zeer op prijs als je onze Facebookpagina De Schiedammer een like geeft. Dan kun je ons nieuws over Schiedam en Schiedammers en dus ook over financiële zaken in Schiedam goed volgen. Bij voorbaat onze dank.
 

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: