De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Getuigenoproep openlijke geweldpleging in Hof van Spaland

Groep van 10 schopt 1 jongen bosjes in

Groep van 10 schopt 1 jongen bosjes in

SCHIEDAM - Ten tijde van de kermis op het Bachplein, op 23 maart 2019 omstreeks 22.00 uur, liep er een jongen samen met een vriend en twee vriendinnen op het Hof van Spaland. Ze zijn aangesproken door een groep van 10 jongens die uit de richting van de kermis kwamen  lopen. Eén van de jongens uit de groep van 10 zei uit het niets: “Jij hebt mijn neefje geslagen”. 

Hierop begint de groep van 10 jongens met het omduwen van een fiets. Daarna gooien ze de sleutel van de fiets in de bosjes. Terwijl de jongen zijn sleutel uit de bosjes wil pakken, wordt hij zo hard getrapt dat hij ten valt komt. Hierna wordt hij meerdere keren op het hoofd geslagen en getrapt en verliest hij zijn bewustzijn. Op het moment dat hij weer bij kennis komt, is de politie ter plaatse en kan de jongen zich vrij weinig herinneren.

"De jongen heeft aangifte gedaan en wij willen graag de betreffende groep jongens aanhouden. Heeft u wellicht iets gehoord of gezien? Bel dan met 0900-8844 en refereer naar bvh-nummer; 2019087154", schrijft de politie Schiedam. 

Bron foto: politie

Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer een Like geeft, help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf je ook op de hoogte van het politienieuws m.b.t. Schiedam. Alvast dank.

 

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: