De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Halloweenfeest op de Groenelaan

Halloweenfeest op de Groenelaan

SCHIEDAM - Bij de gemeente Schiedam is een vergunning aangevraagd voor het houden van het evenement Halloweenfeest Groenelaan op de locatie Groenelaan te Schiedam op 26 oktober 2019 van 18.00 uur tot 19.00 uur.

Op de Groenelaan zullen in het kader van Halloween, kinderen langs de winkels gaan om snoep in ontvangst te nemen. In verband met de veiligheid zal de straat gedurende één uur afgesloten worden voor motorisch verkeer.

De opbouw voor dit evenement is op 26 oktober 2019 van 17.00 uur tot 18.00 uur, de afbouw op 26 oktober 2019 van 19.00 uur tot 19.30 uur.

Vanaf vandaag 11 september 2019 ligt een afschrift van de aanvraag, gedurende twee weken ter inzage bij het Klant Contact Centrum (Omgevingsloket), Stadserf 1 te Schiedam (alleen op afspraak).

Foto: door Joseolgon - Own work, CC BY-SA 4.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=44688754

Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer Online een Like geeft help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf je ook goed op de hoogte van het evenementennieuws uit Schiedam. Alvast dank.

 

2 commentaar(en) op artikel "Halloweenfeest op de Groenelaan"

Ik wil traat

O ja voor de zekerheid ik ga niet mee

Door: Pieter Op:

Ik ben bouwlas

100 euro in de basket

Door: Boulas100euro Op:

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker