De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Hennepkwekerij in Nieuwland opgerold

Hennepkwekerij in Nieuwland opgerold

SCHIEDAM - In Schiedam Nieuwland is in een eengezinswoning aan de Dirk Gerhardtstraat een hennepkwekerij aangetroffen en ontmanteld. Er werden 151 planten aangetroffen. Een persoon werd aangehouden.

Het Interventieteam Ondermijning van de gemeente Schiedam heeft met meetbedrijf Stedin en met de Politie Schiedam een hennepkwekerij opgerold. "Hennepkwekerij aangetroffen in Dirk Gerhardtstraat, 151 planten vol in top, 1 aanhouding, sprake van gevaarzetting. Bestuurlijk handhavingstraject wordt opgestart", zo laat het team Toezicht&Handhaving van de gemeente Schiedam weten.

De bal kwam aan het rollen toen politie-agenten een bedrijfsauto op de Burgemeester Honnerlage Gretelaan controleerden. In de laadruimte werden diverse attributen voor een kwekerij aangetroffen. 

Bron foto's: Toezicht&Handhaving Schiedam

Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer Online een Like geeft help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf je ook goed op de hoogte van het handhavingsnieuws uit Schiedam. Alvast dank.

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker