De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Henneptent ontdekt, planten ingenomen

Henneptent ontdekt, planten ingenomen

SCHIEDAM - Gisteren in de wijk Schiedam Oost is er in de Edisonstraat een installatie voor het verbouwen van hennep ontdekt en ontmanteld.

"Gisteren in de wijk in Edisonstraat henneptent ontdekt. Alle planten in beslag genomen. Voor alle duidelijkheid: het is verboden om hennepplanten te hebben.. of het er nu één is of duizend zijn. Koop hennep via een coffeeshop of op recept via een arts", zo licht wijkagent voor Schiedam Oost Mitchell Scheers toe.

Hier lees je ons artikel van 16-1-2020 over een illegale plantagen in Sveaparken

Foto: bron Interventieteam Ondermijning van de gemeente Schiedam ( https://deschiedammeronline.nl/artikel-detail/100-planten-in-beslag-in-kwekerij )

Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer een Like geeft help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf je ook goed op de hoogte van het politie- en handhavingsnieuws uit Schiedam. Alvast dank.

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker