De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Houtrotherstel en schilderwerk stadhuis

Houtrotherstel en schilderwerk stadhuis

SCHIEDAM - De gemeente laat bij het oude stadhuis op de Grote Markt houtrotherstel en schilderwerk van alle kozijnen, ramen en luiken uitvoeren. Verder wordt ook herstel en schilderwerk uitgevoerd aan de balustrade van het bordes. Ook het torentje op het dak wordt hersteld en geschilderd.

De beschadigingen aan de 'kop' op de deur onder het bordes worden hersteld. Het houtherstel aan de luiken zal in de werkplaats plaatsvinden. Deze zullen op een later moment worden teruggehangen. De plantenbakken zijn gedurende de werkzaamheden verwijderd en opgeslagen.

De planning is dat de werkzaamheden tot eind november duren. Tot op heden vallen de weersomstandigheden mee en verloopt het werk volgens planning.

Bij de uitvoering van het werk wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met bijzondere gelegenheden in het oude stadhuis, zoals trouwerijen, ontvangsten en op zaterdag 16 november de aankomst van Sinterklaas. Voor die laatste gelegenheid zullen de hoogwerker, de bouwkeet en het mobiele toilet tijdelijk van de Grote Markt worden verwijderd en verplaatst.

Tijdens de werkzaamheden aan het oude stadhuis is restaurant Brasserie Stadhuis normaal geopend. 

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: