De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Info over chronische darmontstekingen

Info over chronische darmontstekingen

ROTTERDAM/SCHIEDAM - Op woensdag 8 mei van 18.30 tot 21.00 uur vindt er in het ziekenhuis (locatie Rotterdam) een informatieavond plaats over het omgaan met de ziekte van Crohn en Colitis Ulcerosa, ofwel chronische darmontstekingen. Patiënten en andere geïnteresseerden zijn van harte welkom. 

Nederland telt ruim 80.000 mensen met een chronische darmontsteking. De ziektes hebben een grote impact op het dagelijks leven. Een studie volgen of fulltime werken is voor hen niet altijd vanzelfsprekendheid. 

Tijdens de avond krijg je informatie over hoe om te gaan met chronische darmontstekingen. Wat zijn de behandelmogelijkheden en hoe combineer je je werk, leven en gezin met je ziekte? Er is voldoende ruimte voor vragen en je kunt ervaringen uitwisselen met lotgenoten. Deze informatieavond wordt georganiseerd in samenwerking met het regioteam Zuid-Holland van de Crohn en Colitis Ulcerosa Vereniging Nederland. De toegang is gratis. 

Aanmelden kan tot 1 mei 2019 via het formulier op www.franciscus.nl/agenda of telefonisch via 0348-420780.

Bron afbeelding: https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Patterns_of_CD_with_Dutch_text.png, Samir, vectorized by Fvasconcellos

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: