De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Inzet Margriethal in bestrijding crisis?

Inzet Margriethal in bestrijding crisis?

SCHIEDAM - Het lijkt erop dat de Sporthal Margriet een rol gaat spelen in de bestrijding van de corona-crisis. Parkeerplaatsen rond de sporthal zijn vrijgemaakt. Binnen in de hal zijn kleine tenten opgebouwd.

De autoriteiten hebben tot op heden nog geen mededelingen gedaan over de mogelijke rol die de Optisport Sport- en Evenementenhal Margriethal aan de Nieuwe Damlaan 5 in Schiedam zal gaan spelen in de bestrijding van de coronacrisis. Wij hebben de gemeente Schiedam gevraagd naar de reden van de parkeerafzetting en het opzetten van tenten binnenin de hal.

De sporthal meldt zelf op zijn website de door de algemene maatregelen geldende sluiting van sporthal: "Naar aanleiding van de laatste ontwikkelingen en de nieuwe aanwijzingen rondom het Coronavirus van 15 maart zijn wij genoodzaakt om onze locaties t/m 6 april te sluiten."

Aan de overkant van de sporthal ligt het Franciscus Vlietland, waar een zogenoemde triagetent is opgezet nabij de Spoedeisende Hulppost. Zie hier ons eerdere artikel over de triagetent.

Foto: deze foto is vanmiddag rond 13.00 uur gemaakt

 

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: