De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Politie vraagt of je deze jongeman herkent?

Jongeman geeft in tram 70-jarige klap

Jongeman geeft in tram 70-jarige klap

ROTTERDAM/SCHIEDAM - De politie zoekt naar een jonge man die aan een zeventigjarige man in tramlijn 24 een kaakstoot heeft verkocht. De jonge man is goed in beeld.

Bureau Rijnmond, het opsporingsprogramma van de politie, heeft aandacht besteed aan dit incident dat op dinsdag 21 april 2020 rond het middaguur heeft plaatsgevonden op het Marconiplein in Rotterdam.

De oudere man vindt dat de jongere man treuzelt en vraagt of hij er langs mag. De jongeman komt daarna dicht bij hem staan en vraagt of hij haast heeft. De oudere man vraagt om afstand te houden. Er heeft een woordenwisseling plaats, Vervolgens deelt de jongere man een kaakslag uit. De verdachte is duidelijk herkenbaar in beeld, zegt de politie. Herken je hem? Bel met de Opsporingstiplijn op 0800-6070. Anoniem melden kan via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Lijn 24 rijdt van de wijk De Esch in Rotterdam via het Oostplein, Centraal Station, Centrum, Marconiplein, via Schiedam (o.m. Rotterdamsedijk, Koemarkt, Station Schiedam Centrum en Station Parkweg) naar Vlaardingen Holy.

Je kunt de video bekijken door op de eerste afbeelding hieronder te klikken.

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker