De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Kruispunt Churchillweg, Sporthalstraat, Nieuwe Damlaan, Hargalaan

Kruispunt laatste weekeinde dicht

Kruispunt laatste weekeinde dicht

SCHIEDAM - Het kruispunt tussen de Churchillweg, de Sporthalstraat, de Nieuwe Damlaan en de Hargalaan is dit weekend vanaf vrijdagavond 19.00 uur afgesloten voor verkeer tot maandagochtend vroeg. De rijbanen zijn toe aan vervanging en daarom worden het asfalt en de detectielussen voor de stoplichten vernieuwd. Dit is het laatste van de drie weekeinden dat het kruispunt is afgesloten. 

Fase 3: 13 september 19.00 uur – 16 september 05.00 uur
De laatste laag asfalt, de deklaag, wordt aangebracht en de nieuwe belijning.

Bereikbaarheid en omleidingen
Het verkeer wordt omgeleid. Sporthal Groenoord, Margriethal, Thermen Holiday, het Optisport zwembad, BasicFit en Eat Palazzo zijn bereikbaar via een ingestelde omleiding over de Schiedamseweg. Het openbaar vervoer maakt gebruik van de bus en/ of trambaan.

Bereikbaarheid van het ziekenhuis Franciscus Gasthuis & Vlietland
De rotonde vlak voor de parkeerplaatsen van het ziekenhuis zijn gedeeltelijk niet bereikbaar. De gemeente zorgt ervoor dat door middel van rijplaten het ziekenhuis toegankelijk blijft en dat de hinder voornamelijk voor en na bezoekerstijden plaatsvindt. De hulpdiensten kunnen gebruikmaken van de bus en/ of trambaan.

Afbeelding: bron Google Maps

Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer Online een Like geeft help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf je ook goed op de hoogte van wegwerkzaamheden in Schiedam. Alvast dank.

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker