De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Laat het maken in Repair Café

Laat het maken in Repair Café

SCHIEDAM - Zaterdag 18 januari is het Repair Café weer open. Ook in 2020 staan deskundige vrijwilligers klaar om spullen kosteloos te repareren die anders zouden worden weggegooid.

Koffie apparaten, audio- en video apparatuur, verlichting, klokken, stofzuigers en allerlei andere elektrische apparatuur, maar ook (kinder) fietsen, rollators en kleding enzovoort kunnen mogelijk een nieuw leven krijgen, waardoor de afvalberg niet nodeloos groter wordt, grondstoffen worden bespaard, en er een bijdrage wordt geleverd aan een duurzamere samenleving.

Het Repair Café is in 'De Vijf Molens' Nieuwe Damlaan 818 Schiedam en geopend van 9.30. De inschrijving is tot 11.00 uur.

'Waardeer het, Repareer het!'. Met deze landelijke campagne van SIRE (Stichting Ideële Reclame) wordt extra aandacht gevraagd om zoveel mogelijk spullen te repareren en niet meteen weg te gooien. Daardoor gaan wij zuiniger om met onze grondstoffen en maken de afvalberg niet nodeloos groter en helpen zo mee aan een duurzamere samenleving.

Foto: fragment uit een video uit de nieuwe campagne van SIRE, https://www.youtube.com/watch?v=6ExIO0zyWMs

Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer een Like geeft, help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf je ook op de hoogte van het nieuws over duurzaamheid in Schiedam. Alvast dank.

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: