De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Luikse markt aan Maasboulevard

Luikse markt aan Maasboulevard

SCHIEDAM - De gemeente Schiedam heeft vergunning verleend voor de door Beukers evenementen aangevraagde vergunning voor het houden van een Luikse markt op de Maasboulevard, Hoofdplein en Voorhavenkade te Schiedam op zondag 19 januari 2020, maandag 13 april 2020, zondag 19 juli 2020 en zondag 4 oktober 2020.

Op het verharde gedeelte aan de Maasboulevard, Hoofdplein en Voorhavenkade mogen maximaal 135 kramen worden geplaatst waar particulieren hun overtollige spullen kunnen verkopen. Tevens mogen er maximaal 30 auto’s voor de kofferbakverkoop geplaatst worden. Naast de kramen en auto’s worden er 2 dixies en een snackwagen geplaatst.

De Luikse markten duurt van 11.00 uur tot 16.00 uur. De opbouw voor de markten is van 07.00 uur tot 10.00 uur, de afbouw van 16.00 uur tot 20.00 uur. 

Vanaf 22 januari 2020 ligt een afschrift van de verleende vergunning, gedurende zes weken gerekend vanaf de datum van het besluit (16 januari 2020), ter inzage bij het Klant Contact Centrum (Omgevingsloket), Stadserf 1 te Schiedam (alleen op afspraak).
Binnen 6 weken na verzenddatum van de verleende vergunning kan iedere belanghebbende tegen de verleende vergunning een bezwaarschrift indienen. Hieraan zijn geen kosten verbonden. In het (gedateerde en ondertekende) bezwaarschrift moet staan waarom er bezwaar wordt gemaakt tegen de verleende vergunning bent en waarom de bezwaarmaker vindt dat hij/zij rechtstreeks in zijn/haar belang wordt getroffen. Het bezwaarschrift kan worden gestuurd aan de burgemeester van Schiedam, Postbus 1501, 3100 EA Schiedam.
Intussen blijft de vergunning geldig. Als een bezwaarmaker meent dat deze meteen moet worden geschorst dan kan daarvoor een verzoek worden gestuurd naar de voorzieningenrechter van de rechtbank Rotterdam, bestuursrecht, Postbus 50951, 3007 BM Rotterdam. Voorwaarde hiervoor is dat er wel een bezwaarschrift is ingediend. Aan een procedure bij de rechtbank zijn kosten verbonden.

Website van organisator: https://www.beukers-evenementen.nl/

Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer een Like geeft help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf je ook goed op de hoogte van het evenementennieuws uit Schiedam. Alvast dank.

 

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: