De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

man (50) opgepakt voor steekpartij

man (50) opgepakt voor steekpartij

SCHIEDAM - Maandag 26 juli raakte in Schiedam Groenoord een 61-jarige vrouw uit Schiedam gewond toen een man haar meermalen stak. De vrouw liep behoorlijk bloedverlies op, maar was aanspreekbaar. Dinsdag werd een verdachte aangehouden in Rotterdam-Zuid. Het is een 50-jarige man uit Schiedam.

De Schiedamse man wordt vrijdag 31 juli 2020 voorgeleid aan de rechter-commissaris. Die besluit of hij langer vast blijft zitten.

De politie wil nog altijd graag mensen spreken die getuige waren van wat er is gebeurd. Heb je gezien wat aan het steekincident vooraf ging of andere informatie die je nog niet met de politie gedeeld hebt? Bel dan Opsporing district Noord via 0900-8844.

Hier lees je onze eerdere artikelen over deze steekpartij:
https://deschiedammeronline.nl/artikel-detail/man-stak-meermaals-61-jarige-vrouw
https://deschiedammeronline.nl/artikel-detail/vrouw-gewond-bij-steekpartij

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker