De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Man met CS-gas op zak aangehouden

Man met CS-gas op zak aangehouden

SCHIEDAM - Gisteravond is in Schiedam Nieuwland aan de Albardastraat iemand aangehouden voor overtreding van de Wet Wapens en Munitie. De aangehouden man had een busje CS-gas op zak. 

CS-gas is sterk irriterend en kan ernstige schade aan onder meer de ogen en longen aanrichten. De voornaamste toepassing van CS-gas is als traangas.

Wijkagent Schiedam Nieuwland-Noord Izak van der Vliet meldt vandaag over de arrestatie: "Afwijkend gedrag, undercover een tijdje volgen...en overgaan tot controle. Dit leverde gisteravond omstreeks negen uur een aanhouding op terzake de Wet Wapens en Munitie. Ook had de verdachte nog twee OV-kaarten - op andere naam - in zijn kleding verstopt." 

Foto: Izak van der Vliet, Politie Schiedam

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker