De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Deel van de meute vechtenden keert zich tegen politie

Massale vechtpartij in Vlaardingen Holy

Massale vechtpartij in Vlaardingen Holy

VLAARDINGEN/SCHIEDAM - De Politie Schiedam heeft een bericht gedeeld over een vechtpartij in Vlaardingen Holy. Politiemensen wilden de vechtenden scheiden. Een deel van de vechtende meute werd vervolgens verbaal en fysiek gewelddadig tegen de agenten.

"De politie vindt agressie en geweld tegen haar medewerkers onacceptabel. Politiebeambten hebben een verantwoordelijke rol in de samenleving en moeten zonder te worden gehinderd hun werk kunnen doen. Met wederzijds respect. Agressie of geweld, in welke vorm dan ook, tegen medewerkers wordt niet getolereerd", zo luidt de statement van de politie over dit geweldsincident.

"De meest vreselijke ziektes in de vorm van scheldwoorden kregen politiemensen vannacht op de Kraanvogellaan naar hun hoofd toen ze ingrepen bij een vechtpartij op straat. Een agent werd op zijn hoofd geslagen en in zijn arm gebeten. Twee mannen zijn aangehouden", zo laat de politie weten. 

"Politiemensen werden vannacht rond 2.00 uur (12-9-2020, red.) naar een vechtpartij van zo’n twintig personen in Vlaardingen gestuurd. Om de boel rustig te krijgen, werd er nogal wat van ze gevraagd. Er moesten zelfs politiemensen bijgeroepen worden. Een deel van de groep keerde zich namelijk tegen de agenten. Een van de vechtersbazen, een 19-jarige jongen, die het niet eens was met zijn aanhouding, gaf een agent twee klappen op zijn hoofd en beet hem in zijn arm. Hij moest voor controle naar het ziekenhuis en houdt er een lichte hersenschudding aan over. Ook een 51-jarige man uit Vlaardingen mocht mee naar het bureau, hij werd aangehouden voor belediging. De twee mannen zijn vandaag heengezonden. De 19-jarige mag zich binnenkort voor de rechter verantwoorden. De ander betaalde een boete."

Onlangs vond in Vlaardingen Holy een vechtpartij plaats waarbij een Schiedammer ernstig gewond raakte:
Zware mishandeling Schiedammer (51) ()

Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer een Like geeft, help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf je ook goed op de hoogte van het politienieuws uit Schiedam e.o. Alvast dank.

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker