De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Tip voor de barbecueër

Met oude krant het rooster schoonmaken

Met oude krant het rooster schoonmaken

SCHIEDAM - Barbecueën is leuk, maar hoe krijg je een dag later de grill van de barbecue weer gemakkelijk en op een milieubewuste manier schoon?

De een maand durende actie van Irado om restafval van oud papier en karton te verminderen, is nu vier weken op weg. Deelnemers kregen de afgelopen weken onder meer verschillende tips over wat je kunt doen met oud papier en karton.

Zondag zat er in hun e-mailbox informatie over een handigheidje waarmee je milieubewust het rooster van een barbecue kunt schoonmaken. "Net als de ramen kun je ook roestvrij staal uitstekend oppoetsen met oude kranten. Het werkt trouwens ook ideaal voor het reinigen van de barbecue en de oven. Draai, na het gebruik, het grillrooster in een krant, maak deze krant nat en de volgende dag kun je het rooster gewoon met een sponsje makkelijk schoonmaken."

Meer tips kun je lezen op de actiewebsite van Irado https://www.doemeemetminderafval.nl/tips/ 

Je leest er tips als: oude kranten gebruiken om de ramen te zemen, knutselen met papier-maché, een envelop maken van oud papier en zelf papier maken. 

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker