De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Getuigenoproep politie

Mishandeling wielrenner Woudweg

Mishandeling wielrenner Woudweg

SCHIEDAM - De politie heeft vanavond een getuigenoproep gedaan met betrekking tot een mishandeling op zaterdagmiddag van een wielrenner op de Woudweg in Schiedam.

De Woudweg is een polderweg in het buitengebied van Schiedam. De Woudweg loopt van de Harreweg in Schiedam en gaat over de A4 heen. Zaterdag 27 juni 2020 om 14:50 uur vond er op deze polderweg een mishandeling van een wielrenner plaats.

Ben je hiervan zaterdagmiddag getuige geweest of is je hieromtrent iets opgevallen, neem dan contact op met de Districtsrecherche Rijnmond Noord, Eenheid Rotterdam, zo is het verzoek van de politie.

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker