De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Een nieuwe editie van wijkvoorstelling Met Andere Ogen

Nieuwlanders vertellen hun verhaal

Nieuwlanders vertellen hun verhaal

SCHIEDAM - Op zaterdag 30 november 2019 vindt de tweede editie van Met Andere Ogen plaats in De Kansenfabriek in Schiedam Nieuwland. In deze vertelvoorstelling over ‘trots’ delen zes wijkbewoners uit Nieuwland een kort persoonlijk verhaal over een gebeurtenis in hun leven die hen een trots gevoel gaf.

Met Andere Ogen is een reizend wijktheater waarin bewoners uit verschillende Schiedamse wijken hun persoonlijke verhaal vertellen. Na een succesvolle editie in Oost strijkt de voorstelling nu neer in Nieuwland met dit keer als thema ‘trots’. Het zijn stuk voor stuk unieke en ontroerende verhalen, maar ook herkenbare verhalen. Na de voorstelling kun je met elkaar over deze herkenbaarheid in gesprek. Ook kun je deelnemen aan een gezamenlijke maaltijd uit de wereldkeuken, verzorgd door vrijwilligers van De Kansenfabriek.

Theatermaker Bob van der Lugt en Stichting Mooi Werk ontwikkelden deze vertelvoorstelling samen met en voor wijkbewoners uit Schiedam Nieuwland. 

De voorstelling en het nagesprek met het publiek duren van 15:30 uur tot ongeveer 17:30 uur in De Kansenfabriek aan De Meesterstraat 40a, Schiedam. De voorstelling is gratis en aanmelden is niet nodig. Wil je ook mee-eten? Meld je dan wel even aan via info@kansenfabriek-schiedam.nl of 06-28357937. Plaatsen voor het eten zijn beperkt. De kosten voor de maaltijd bedragen €3,50 (of €1,- voor kinderen). Kijk op www.stichtingmooiwerk.nl voor meer informatie.

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker