De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

RIVM meldt 14 besmettingen Schiedammers

Nu meer dan 100.000 coronabesmettingen

Nu meer dan 100.000 coronabesmettingen

SCHIEDAM - Vandaag meldt het RIVM voor ons land 2357 nieuwe coronabesmettingen. Gisteren waren het er 2245. Daarmee is het totaalaantal besmettingen boven de honderdduizend gekomen (100597). Voor Schiedam meldt het RIVM vandaag 14 nieuwe besmettingen. Gisteren waren dat er 17. Het totaalaantal is nu 744.

Voor Vlaardingen worden 9 nieuwe besmettingen gemeld, vier meer dan gisteren. Het totaalaantal bij onze oosterburen komt hiermee op 636.

Voor Rotterdam worden 156 nieuwe besmettingen gemeld vandaag tegen 131 gisteren. Het totaalaantal in Rotterdam komt hiermee op 8185. 

Het aantal ziekenhuisopnames van coronapatiënten dat vandaag voor ons land gemeld wordt is 32. Dat is evenveel als gisteren. Vandaag worden geen Schiedammers en Vlaardingers gemeld onder de nieuwe ziekenhuisopnames, er worden 3 Rotterdammers als opgenomen gemeld.

Er worden vandaag voor geheel ons land 5 overlijdensgevallen van coronapatiënten gemeld. Hieronder zijn geen Schiedammers, Vlaardingers en Rotterdammers.

Lees ook:
Twee patiënten op de IC ()
In Schiedam 17 nieuwe besmettingen ()

Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer een Like geeft help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf je ook goed op de hoogte van het zorgnieuws uit Schiedam. Alvast dank.​

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker