De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Fonds Schiedam Vlaardingen e.o.

Ondersteuning bij #coronahulp

Ondersteuning bij #coronahulp

SCHIEDAM/VLAARDINGEN - "Het zijn onzekere tijden die een grote impact hebben op onze samenleving. Gelukkig ontstaan er op dit moment initiatieven waarbij mensen elkaar willen helpen en voor elkaar klaarstaan. Initiatieven die #coronahulp bieden aan de mensen die dat nu zo hard nodig hebben. En daar willen wij als Fonds graag aan bijdragen!", zo meldt het Fonds Schiedam Vlaardingen e.o.

Versnelde aanvraagprocedure
Speciaal voor coronahulp-projecten heeft het Fonds Schiedam Vlaardingen e.o. de procedure versneld. Via het reguliere aanvraagformulier kunnen stichtingen en verenigingen eenvoudig een aanvraag indienen. "Wij ontvangen het ingevulde formulier samen met de begroting graag retour. De aanvragen worden snel en ruimhartig behandeld zodat u bij een positief advies gauw kunt starten", zo luidt de toelichting van het fonds. "Bent u betrokken bij een stichting of vereniging en wilt u coronahulp bieden aan een kwetsbare doelgroep? Wij denken graag met u mee! U kunt uw plannen aan ons voorleggen en contact opnemen via algemeen@fondssv.nl of via 010-4754033. Wellicht kan het Fonds iets voor uw initiatief betekenen!"

Kijk voor meer informatie over het Fonds op www.fondssv.nl.

Heb je al een donatie van het Fonds ontvangen maar wordt je project uitgesteld of geannuleerd? Neem dan ook contact met het fonds op. "Wij beoordelen in alle redelijkheid uw situatie en denken graag met u mee", zegt het fonds hierover.

Kleine coronahulp
Ook groepjes burgers zonder stichting of vereniging kunnen snel en eenvoudig geld aanvragen voor kleinschalige initiatieven via www.kleinecoronahulp.nl. Dit is een initiatief van een aantal samenwerkende fondsen. Het Fonds heeft zich hierbij aangesloten.

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: